Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
17 Jul

Neon Tabela

Published by sihirlipaylasim

Ağırlıklı olarak el işçiliğinin kullanılarak yapılan neon tabela özel bir üretimdir. Tabela yapımı için neon çubukları ateşte ısıtılır içleri gaz doldurulur çok keyifli renkler olarak görsele sunulur.

Neon tabela imalatı yapan firmamızdan, neon tabela ile ilgili bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Tüm görsellerinizi neon tabela çeşitlerimiz ile çözüme ulaştırabilirsiniz.
 
     Özel ışıklı tabelalar arasında en çok tercih edilen neon pek çok rengi keyifle birleştirerek tabelanızın tanıtımını sağlamaktadır. Dekoratif olması dolayısıyla iş dünyasının bir numaralı tercihidir. El işçiliği kullanıldığından mekânınıza özel tasarımlar sunulması da müşteriye tanınan ayrıcalıktır. Özellikle karanlık ortamlarda neon tabela renk seçiminin kusursuz birleşimiyle parlayan bir yıldız gibi firmanızı tanıtacak özelliğe sahiptir.
 
      Neon istenilen şekli alabildiğinden elektrik tüketimi diğerlerine göre pahalı da olsa tabela arasında boşluk bulunmaması ve logoların bütün gözükmesi avantajından dolayı çok tercih edilmektedir. İşçilik oldukça önemlidir bu nedenle profesyonel ellerde işletilmesi işletmenin yıllarca gösterişli bir şekilde temsil edilmesine yardımcı olur.
 
      Farkındalık oluşturabildiklerinden dolayı firma tanıtımını üst düzeyde yapabilme özelliğine sahiptir.Eczane, gece kulübü, balıkçı, kafeterya gibi mekânlarda rahatlıkla kullanılabilen neon tabela kaliteli işçilikle uzun yıllar işletmenizi temsil edecek dayanıklılığa sahiptir.

http://elsoreklam.com/neon-tabela

 

Neon Tabela

About this blog

sihirlipaylasim