Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
15 Jul

Acısız Saç Ekimi İle Hayalinizdeki Saçlara Kavuşmak Mümkün mü?

Published by sihirlipaylasim

 

İnsanların kafalarının üzerinde bulunan kıl kümesi olan saçlar en çok dikkat çeken yerlerden biridir. Saçın rengi, uzunluğu, hacmi kişinin duruşu için çok önemlidir. Yaş ilerlemesi ile veya başka sağlık sorunları nedeniyle dökülen saçlar insanlarda psikolojik olarak çökmeye ve saçların takıntı haline gelmesine neden olmaktadır. Bu nedenle günümüzde çok fazla popülerleşen saç ekim işlemi yapılmaktadır. 

 

1940 yılında başlayan ilk saç ekim işlemleri zaman geçtikçe ilerlemeye başlamıştır. 1998 yılında folliküler ünite tekniği sayesinde daha doğal gerçeğe yakın saçlar yapılmaya başlanmıştır. 2003 yılında ise FUE yöntemi sayesinde acısız saç ekimleri yapılmaya başlanmıştır. Günümüzde saçlar tamamen kazınmadan vücudun başka bölgelerinden alınan örnekler ile saç ekimleri yapılmış ve başarıya ulaşılmıştır. Saç ekiminin yapıldığı durumlar şu şekildedir.

  • ·Erkek ve kadın tipi dökülen saçlarda
  • ·Doğuştan gelen saç kayıplarında
  • ·Yanık, kaza, ameliyat gibi geçirilmiş bir sorun sonucu kaybedilen saçlarda
  • ·Saçların gerilmesinden kaynaklı dökülmelerde

 

3-5 saat süren saç ekim işleminden sonra 15 günlük bir süreç geçtikten sonra saçlar çıkmaya başlamaktadır. Saç ekim işleminin acısız geçmesi için yapılması gerekenlerin başlıcaları işlemden önce alkol almamış olmak, saç ekimi yapılmadan önce saçlar yıkanmalı yeni temiz olmalı, kronik rahatsızlıklar için kullanılan ilaçlar doktora belirtilmeli işlemden önce ilaçlar için kullanım yöntemine ortak karar verilmelidir. Bu tavsiyeler yapıldığı sürece saç ekimi acısız ve başarılı bir şekilde sonuç almaktadır.

http://hairartcenter.com/acisiz-sac-ekimi-ile-hayalinizdeki-saclara-kavusmak-mumkun-mu

About this blog

sihirlipaylasim