Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
15 Jul

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Published by sihirlipaylasim

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?
 

 

4 kişilik bir ekip tarafından 6 aşamada ve uygun şartlara sahip bir hastanede yapılan saç ekimi için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ameliyat şartlarını sağlayan asepsi antisepsiye dikkat edilmiş hepa filtre vs. gibi özel arındırma sistemlerini bünyesinde bulunduran ameliyathanelerde yapılması şartıdır.

Saç Ekimindeki Aşamalar Nelerdir?

Birinci Aşama: Öncelikle fotoğraflarınız alınır ve lokal anestezi içim saçlarınız 1 numaraya kadar kısaltılır. Lokal anestezinin ardından ağrısız acısız bir şekilde fue plus saç ekimine hazır olursunuz.

İkinci Aşama: Mikro cerahi punchlar kullanılarak saç kümeciklerinden alınarak özel solüsyonlar içerisinde beslenip bekletilir. Bu punchlar tamamen kişiye özeldir. Fue saç ekiminde önemli olan kullanılan mikro cerrahi motora bağlı ne kadar düzgün, sık ve yoğun saç kökü alındığıdır. Bir seansta 5000 saç kökü kadar saç ekimi yapılabilmektedir.

Üçüncü Aşama: İlk aşamada alınana fotoğraflar üzerinde operasyonun algoritması ve planı çizilir. Bu şamada önemli nokta ise saç çizgisinin çizilmesi ve belirlenmesi noktasıdır.

Dördüncü Aşama: Ekim sonrasında saçların istenen yönde şekil verilip istenen yönde taranabileceği aşamadır.

Beşinci Aşama: Saç köklerinin, açılan saç kanallarına teker teker yerleştirildiği aşamadır.

Altıncı Aşama: Özel losyonlarla temizlenilmiş saçlarla işin bitmiş halde olduğu aşamadır.

http://hairartcenter.com/sac-ekimi-nasil-yapilir

 Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

About this blog

sihirlipaylasim